Jubileumactie bij Auto Nol

25-jarig jubileum acties bij Auto Nol!

Wie jarig is trakteert! Dit jaar vieren wij ons 25-jarig jubileum en daarom hebben we een aantal mooie acties voor u bedacht voor zowel onze bestaande als nieuwe klanten. En, uiteraard mag ook een feestje niet ontbreken.

Jaarbeurt voor slechts €250,-*

Een jaarbeurt kost nu tijdelijk slechts €250,00 in plaats van €299,95. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw olie en oliefilter worden ververst en dat uw voertuig nauwkeurig wordt gecontroleerd.

25% korting op alle afleverpakketten*

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Ook dan hebben we een mooi actie voor u. Zo ontvangt u nu namelijk 25% korting op al onze afleverpakketten. Zo gaat u extra voordelig en zorgeloos de weg op in uw nieuwe auto.

APK voor €25,-*

En als kers op de taart kost deze maand uw nieuwe APK slechts €25,00 in plaats van €49,95. Een besparing van bijna 50%. Moet uw auto dus binnenkort gekeurd worden (kan reeds twee maanden voor de vervaldatum), plan dan nu snel een afspraak in.

* De bovenstaande jubileum acties zijn geldig tot en met 31 oktober, dus wees er op tijd bij!

Daarnaast pakken wij op zaterdag 5 oktober groots uit! Van 10:00 uur tot 17:00 uur bent u dan ook van harte welkom in onze showroom om het jubileum samen met ons te vieren.